Różnice

Różnice między wybraną wersją a wersją aktualną.

Odnośnik do tego porównania

Poprzednia rewizja po obu stronach Poprzednia wersja
Nowa wersja
Poprzednia wersja
console:computers [2017/02/21 14:31]
admin [Grupowanie komputerów]
console:computers [2017/02/21 00:00] (aktualna)
Linia 20: Linia 20:
 {{ :​console:​dodajgrupe.png?​300 |}} {{ :​console:​dodajgrupe.png?​300 |}}
  
-Nasza nowa grupa "​Pracownia Nowa" będzie dodana do grupy "​Wszystkie komputery",​ która jest podstawową,​ nieusuwalną grupą zawierającą wszystkie komputery z zainstalowanym Opiekunem. Po utworzeniu grupy należy przenieść do niej komputery ​- w tym celu klikamy prawym przyciskiem myszy na ikonce komputera i wybieramy pozycję **Przenieś do innej grupy**. Zostaniemy poproszeni o wskazanie grupy, do której komputer ma być przeniesiony - wskazujemy "​pracownia Nowa" i naciskamy ok.+Nasza nowa grupa "​Pracownia Nowa" będzie dodana do grupy "​Wszystkie komputery",​ która jest podstawową,​ nieusuwalną grupą zawierającą wszystkie komputery z zainstalowanym Opiekunem. Po utworzeniu grupy należy przenieść do niej komputery. W tym celu klikamy prawym przyciskiem myszy na ikonce komputera ​którego chcemy przenieść do nowej grupy i wybieramy pozycję **Przenieś do innej grupy**. Zostaniemy poproszeni o wskazanie grupy, do której komputer ma być przeniesiony - wskazujemy "​pracownia Nowa" i naciskamy ok.
  
 ## Usuwanie komputerów ## Usuwanie komputerów